Børnepsykolog

Børnepsykolog, samtaler til børn, unge og forældre

Mange forældre henvender sig, fordi de er bekymrede over, at deres børn viser tegn på mistrivsel.

 

Dette kan fx vise sig i form af ked-af-det-hed, angstsymptomer eller adfærdsvanskeligheder. Flere og flere unge udviser desuden tegn på selvdestruktiv adfærd som at skære i sig selv eller ved at udvikle spiseforstyrrelser.

 

Børn og unges mistrivsel er ofte forårsaget af blandt andet lav tiltro til dem selv, svære relationer med deres nærmeste og/eller et massivt forventningspres fra omverden i forhold til hvad de skal præstere.

 

Hele familien bliver påvirket, når et barn eller en ung ikke fungerer, og det kan være svært for både barnet og forældrene, at håndtere de følelser der følger med. Ofte vil familien have svært ved at kunne relatere sig til hinanden på en god måde, samt at få brudt den uhensigtsmæssige adfærd.

 

Problemerne vil ofte opstå gradvist, og det er helt normalt, at forældre vil se tiden an, inden de søger psykolog. Hos PsyCare tilbyder vi rådgivning til forældre, som har behov for råd og vejledning i forhold til en konkret problemstilling. Der er ingen vanskeligheder som er for ’lette’ til at søge rådgivning.

 

PsyCare tilbyder også samtaleterapi til børn, unge og forældre, som er længerevarende forløb, der er kan afhjælpe sværere psykologiske problemstilling

 

En behandling vil altid starte med en session, hvor barnet eller den unge og mindst een forældre er tilstede. Der vil i løbet af sessionen blive taget stilling til det videre behandlingsforløb, som vil blive drøftet med forældrene.

 

Bestil tid til børnepsykolog her

 

Vi kan tilbyde dig?

  • Et bredt hold af dygtige psykologer
  • En lang erfaring med mange terapiformer
  • Afdelinger i hele landet
Gå til webshoppen »

Hvordan foregår terapien hos PSYCARE?

Mange mennesker vælger at søge professionel terapeutisk bistand, når de befinder sig i svære livssituationer, som kan være vanskelige at løse på egen hånd. < Terapi kan være løsningen, når det ikke længere hjælper at tale med familie og venner. Her kan en psykolog træde til og som udenforstående tilføre den givne situation flere nuancer. Læs mere om terapien hos PsyCare her »

Nyheder

Læs flere nyheder »

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op og modtag tips og inspiration til bedre mentalt velvære.
* Email:
*Fornavn:
*Efternavn: